Kartja Lentjes
Katja Lentjes

Katja zingt al van jongs af aan. Ze zat op 14 jarige leeftijd al in een schoolband en 4 jaar later in haar eerste rockband. Muziek loopt als een rode draad door haar leven. Met haar stem en uitstraling weet zij ieder optreden tot een muzikaal hoogtepunt te brengen.
Han Zendman
Han Zendman

Han Zendman (1971, Goor Ov) begon zijn zangstem te oefenen in de Wageningse studentenkroegen. Na een verhuizing richting Beuningen (Gld), in verband met werkzaamheden in het Radboud UMC (Moleculair bioloog), was hij lid van jongerenkoor Kalliope te Berg en Dal. De jaren erna hebben meerdere muziekstijlen de revue gepasseerd: BOBband Overasselt (bigband) en coverband Curtains (Nijmegen). Inmiddels vader van 3 kinderen besloot hij daarna zijn stembanden aan de wilgen te hangen. Nu na zo’n 10 jaar gaat hij met veel plezier de muzikale uitdaging weer aan bij het Nijmeegs Amusementsorkest.

Heleen van Maldegem
Heleen van Maldegem

Heleen van Maldegem kon eerder zingen dan praten. Op haar twaalfde stapte ze in het professionele werkveld met een rol in een productie van Joop van de Ende. Een jeugd vol optredens volgde. In 2017 studeerde ze af aan De Nederlandse Musicalacademie. Inmiddels werkt ze als ZZP-er binnen het gehele werkveld van de uitvoerende kunsten. In 2018 schreef ze haar eigen muziektheaterkindervoorstelling en het komende jaar richt ze zich op het schrijven van een eigen cd. Als zangeres ligt Heleens nadruk nog veel op lichte muziek. Binnen het Nijmeegs Amusementorkest vindt ze de ruimte zich te verdiepen in meer uiteenlopende muziekstijlen.

Contact gegevens:

  • Lex Hins
  • 06-22692554
  • nao@nijmeegsamusementsorkest.nl
© Copyright 2019 - nijmeegsamusementsorkest.nl