Katja Lentjes

Katja zingt al van jongs af aan. Ze zat op 14 jarige leeftijd al in een schoolband en 4 jaar later in haar eerste rockband. Muziek loopt als een rode draad door haar leven. Met haar stem en uitstraling weet zij ieder optreden tot een muzikaal hoogtepunt te brengen.

Han Zendman

Han Zendman (1971, Goor Ov) begon zijn zangstem te oefenen in de Wageningse studentenkroegen. Na een verhuizing richting Beuningen (Gld), in verband met werkzaamheden in het Radboud UMC (Moleculair bioloog), was hij lid van jongerenkoor Kalliope te Berg en Dal. De jaren erna hebben meerdere muziekstijlen de revue gepasseerd: BOBband Overasselt (bigband) en coverband Curtains (Nijmegen). Inmiddels vader van 3 kinderen besloot hij daarna zijn stembanden aan de wilgen te hangen. Nu na zo’n 10 jaar gaat hij met veel plezier de muzikale uitdaging weer aan bij het Nijmeegs Amusementsorkest.

Michèl de Vries, zanger en entertainer

Michèl groeide op in een muzikaal nest. Hij rolde vanuit de muziekschool door naar de schoolband: zijn eerste podium ervaring. Daarna startte hij zijn eigen band als zanger/ saxofonist / toetsenist met zelf geschreven muziek. Zijn dienstplicht vervulde hij bij het tamboerkorps van de Luchtmacht Kapel. Als alt saxofonist vond hij zijn plek bij het korps en in het Jazz combo van de Koninklijke Luchtmacht. Verschillende bands volgden elkaar op. Show met DanceClassics covers als zanger / saxofonist bij Special Delivery. De entertainer was geboren: met flair maakt hij contact met zijn publiek. Kenmerkend is het gemak waarmee hij zich over het podium beweegt. Inmiddels heeft Michèl zich al heel wat muziekstijlen eigen gemaakt. De Funk en Soul als frontman zanger van een tien koppige band CrossTownTraffic. The Blues en Jazz in de periode van the Flowmasters. Michèl is en blijft muzikaal actief. Kleine liedjes vertolkt hij met zijn duo. Nu ‘groots’ met het Nijmeegs Amusements Orkest.