ALLROUND ZANGER(ES) (m/v)

Ter versterking van ons vocalisten-team zoeken we een allround-zanger(es) die begrijpt wat entertainment is en zich helemaal thuis voelt op een podium. Interesse in vele muziekstijlen is gewenst. Al onze vocalisten zingen solo’s en duetten, maar worden ook ingezet als backing-vocal.

Aangezien we een amateur-orkest zijn staat er geen financiële vergoeding tegenover. Maar lijkt het je een uitdaging om te zingen met een groot orkest, samen te werken met ons geroutineerde vocalisten-team en hou je van variatie én kwaliteit, dan ben je bij ons op de juiste plek.

Het Nijmeegs Amusements Orkest (NAO) is een bigband-formatie aangevuld met fluiten en klarinetten. We werken samen met meerdere vocalisten die in wisselende samenstelling op projectbasis met ons optreden. Het NAO staat garant voor een hoog muzikaal niveau en verzorgt jaarlijks verschillende grote en kleine optredens, maar het hoogtepunt van het jaar is toch wel onze theatershow (ieder jaar in november).

Graag verwijzen we je voor meer informatie naar elders op deze website en facebook-pagina: www.facebook.com/NijmeegsAmusementsOrkest/

Hebben we je interesse gewekt en wil je graag een keer komen mee-repeteren neem dan snel contact met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
tel. 06-22692554 (Lex Hins)