Big Band Event nagloeier van jewelste


itati.nl 20-03-2013

Ja, het is alweer voorbij.
Zaterdagavond 16 maart j.l. voltrok zich in een strak tempo ITATI's Big Band Event, allemaal in unieke samenwerking met het NAO, het Nijmeegs Amusements Orkest. We weten niet hoe het met jullie was maar bij ons was het voorbij voordat we er erg in hadden.

Sommigen van ons lopen nog hevig na te gloeien, in onschuldige warmte met schaapachtige glimlach op het gezicht. Ja, wij waren erbij en velen van jullie ook. Hadden we teveel beloofd van tevoren, een ruime mix van rijp en groen (oké, iets meer rijp dan groen, maar toch ...), oprechte amateurs tegenover al bijna geroutineerde (semi-) professionals, dynamiek, passie, onvoorwaardelijke bewondering van eigen en ... andermans aanhang?

Iedereen had er zin in en na ieder optreden werd er heftig op allerlei schouders gemept : goed gedaan jongen, meisje, ik wist niet dat jij zo kon zingen, waar haal je dat vandaan?

Wij van ITATI zijn nu ook aan het bijkomen, niet in de laatste plaats van het weer "kind-klaar"- maken van zaal De Parel want afgelopen maandagochtend stonden ze weer voor de deur te trappelen van ongeduld, de leergierige jongens en meisjes van basisschool De Muze. Zou het opvallen dat de zaal nog nooit zo schoon was als nu?

De video- en audio-opnames van de avond worden op dit moment bekeken en beluisterd en ook de foto's zijn in aantocht. Wat de video's betreft zal er over enige tijd een compilatie op ons nieuwe youtube kanaal "itatimusic" verschijnen, een filmpje van 5-7 minuten. Als er belangstelling is voor opnames van aparte optredens dan horen we dat graag van je ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de website www.itati.nl) Deze filmpjes worden dan op aanvraag gemaakt tegen een redelijke prijs , afhankelijk van je wensen, waarbij ook weer een deel naar ons goede doel - Het Kruispunt - zal gaan. De mensen van Het Kruispunt, de begeleiders en de jongeren, trouwens waren erg verguld met "hun" avond.

Binnenkort overleggen we met hen over de besteding van de opbrengst. A propos opbrengst : We zijn nog niet helemaal uitgeteld maar dat het een heel mooi resultaat gaat worden is wel zeker, dankzij jullie. Hulde! Goed, wij gaan gewoon verder met de dingen die eraan zitten te komen, te beginnen met een uitgebreide nabeschouwing in eigen kring, wat we allemaal goed hebben gedaan en wat niet (niets toch of wel dan ? ), onszelf op de schouder slaan.....ach nee, we zijn alweer bezig met de organisatie van ons volgende huiskamerconcert op Donderdag 30 mei a.s. Zet het in je agenda.

Geboekt zijn op dit moment al Bo v.d. Graaf (multimuzikant maar vooral het betere blaaswerk) in samenspel met Kees Molhoek (veel en mooi toetsenwerk). Verder denken we nu alweer na over ons event in 2014. Waar, wat, met wie, welk thema, wanneer, hoe groot etc. etc.