Contact

Neem voor boekingen en pr contact op met Lex Hins of Maarten van Haren
M: 06-22692554 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
M: 06-16808756 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres: Weezenhof 3404, 6536 GS Nijmegen

IBAN NL28INGB0000998034


Ons orkest kan uw muzikale wensen op een breed terrein waarmaken. In de vele jaren van ons bestaan hebben we spetterende shows verzorgd in theaters in binnen- en buitenland. Ook hebben we de juiste toon weten te zetten op bedrijfsfeesten, jubileumconcerten en tijdens grote én kleine evenementen. Het genre en de uitvoering is afhankelijk van de doelgroep en de wensen van de opdrachtgever. Verrassende samenwerkingen met andere artiesten, solisten of bands behoren ook tot de mogelijkheden.

Aarzel daarom niet om contact op te nemen als u op zoek bent naar een kwalitatief hoogstaand en toch betaalbare muzikale invulling van uw evenement of feest! Of om te ontdekken wat we in de toekomst voor elkaar kunnen betekenen op het gebied van muziek en entertainment.


Facebook pagina NAO